Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوانازکرمانشاه؛سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اعلام کرد که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور به ترتیب پس از دانشگاه های تهران ، شهید بهشتی، ایران، شیراز، اصفهان و تبریزبیشترین حجم تولید علم را در سال گذشته میلادی داشته است.


محمد جواد دهقانی با اشاره به اخذ این نتایج از پایگاه استنادی اسکوپوس از رشد 15/2 درصدی تولید علم در ایران در سال 2016 میلادی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن کامل این خبر را که در سایت معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی منتشر شده است ببینید:تولید علم ایران از مرز ۵۰ هزار مدرک گذشت+ دانشگاه‌های علوم پزشکی برتر
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: بر اساس اطلاعات استخراج شده از پایگاه استنادی اسکوپوس، ۵۰ هزار و ۲۳۶ مدرک از جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۱۶ میلادی در این پایگاه نمایه سازی شده است.به گزارش مفدا به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی اظهار کرد: در سال ۲۰۱۵ میلادی تعداد مدارک ۴۳ هزار و ۶۲۰ مورد بود؛ بنابراین در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال ۲۰۱۵ کمیت تولید علم کشور از یک رشد ۱۵.۲% برخوردار بوده است.وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات مستخرج از پایگاه استنادی اسکوپوس در سال ۲۰۱۶، در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور به ترتیب دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز، کرمانشاه، جندی شاپور، مازندران، بقیه الله، همدان و کرمان بیشترین میزان کمیت تولید علم کشور را داشته اند.سرپرست ISC ادامه داد: در بین دانشگاه های جامع کشور به ترتیب دانشگاه های تهران، تربیت مدرس، فردوسی مشهد، شیراز، تبریز، شهید بهشتی، اصفهان، خواجه نصیرالدین طوسی، گیلان، شهید باهنر کرمان، کاشان، ارومیه، رازی، سمنان، بوعلی سینا، شهید چمران اهواز، یزد، مازندران، شهرکرد، زنجان و خوارزمی بیشترین مقالات را در مجلات نمایه شده در اسکوپوس در سال ۲۰۱۶ تولید کرده اند.وی افزود: در سال ۲۰۱۶میلادی، در بین دانشگاه های صنعتی کشور به ترتیب دانشگاه های صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، صنعتی اصفهان، علم و صنعت ایران، صنعتی نوشیروانی بابل و مالک اشتر بیشترین تعداد مقالات را تولید کرده اند.دهقان ادامه داد: در سال ۲۰۱۶، در بین دانشگاه های غیرمتمرکز کشور به ترتیب دانشگاه های آزاد اسلامی و پیام نور بیشترین میزان کمیت تولید را مبتنی بر مجلات نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس تولید کرده اند.وی افزود: همچنین در همین سال در بین موسسات پژوهشی کشور به ترتیب پژوهشگاه دانش های بنیادی، جهاد دانشگاهی و موسسه پاستور ایران بیشترین کمیت تولید علم در پایگاه اسکوپوس را داشته اند.انتهای پیام/ح


منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۱۳۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عین اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی افزود:­ با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید. وی ادامه داد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است. عین‌اللهی به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست. وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند. وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است. عین اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم. وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت