Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@07:27:18 GMT

ایران در صنعت داروسازی در رتبه هشتم دنیا قرار دارد

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۴۸۶۵۱

ایران در صنعت داروسازی در رتبه هشتم دنیا قرار دارد

به گزارش خبرنگار مهر، استارت آپ بین المللی فناوری نوین سلامت آب شرب با حضور شاهین آخوند زاده قائم مقام تحقیقات و فنآوری وزیر بهداشت: منوچهر مهرام رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، یدالله ملکی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای، بیرانوندی مدیرعامل آبفا و داود محمدی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی و جمعی از دانشجویان و ایده پردازان شرکت های دانش بنیان ظهر سه شنبه در دانشگاه علوم پزشکی قزوین آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهین آخوندزاده دراین همایش گفت: در چهل سال گذشته علیرغم همه فشارها و تحریم های اقتصادی و اعتباری و علمی ایران اسلامی توانسته است از رشد قابل توجهی در عرصه مقالات علمی برخوردار شود به طوری که اگر در سال ۱۹۶۸ از ترکیه عقب بودیم اما در سال ۲۰۱۸  با تولید بیش از ۵۲ هزار و ۶۶۴ مقاله علمی از این کشور جلو افتاده ایم.

وی بیان کرد: در دولت های مختلف پیشرفت علمی در اولویت قرار داشته اما از نظر اعتبارات اگر همین رویه دنبال شود دچار چالش های جدی خواهیم شد.

آخوندزاده افزود: در سال قبل مجموع اعتبارات پژوهشی وزارت علوم حدود ۴۹ میلیون دلار معادل ۵۰۰ میلیارد تومان بود در حالی که کشور ترکیه فقط در علوم پزشکی یک میلیارد دلار اعتبار پژوهشی داشت.

وی گفت: در روند انتشار مقالات در میان کشورهای منطقه در همه موضوعات جلو بودیم و دانشگاههای علوم پزشکی در حالی که  ۸ درصد اعضای هیئت های علمی، ۵ درصد دانشجویان و ۹ درصد اعتبارات پژوهشی را در اختیار داشت اما در تولید ۳۰ درصد مقالات علمی کشور نقش افرین بود.

آخوندزاده اظهارداشت: در حال حاضر ۴۳۰ مجله در دانشگاه علوم پزشکی داریم که در وزارت علوم این تعداد ۱۲۸۰ مجله است و در این میان دانشگاههای زیادی وارد رنکینگ بین المللی شده اند و ما در پزشکی بالینی رتبه اول را در سال ۲۰۱۸ کسب کردیم و در صنعت دارو سازی در رتبه ۸ دنیا قرار داریم و امروز ۲۰ داروی «های تک» توسط شرکت های دانش بنیان در ایران تولید می شود که دراثر همین مقالات علمی است.

استاد گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: ایران با داشتن ۲۷۰۰ واحد دانشگاهی  بیش از ۵۲ هزار و ۶۶۴ مقاله تولید کرده که کشور کانادا با ۹۶ واحد وارد این عرصه شده که نشان می دهد سیاست های ما در بخش کمیت بوده است.

آخوندزاده اظهارداشت: الان که فصل بودجه است خبر خوبی در لایحه دولت نمی شنویم و اگر اعتبارات به میزان کافی اختصاص داده نشود قادر به رقابت با کشورهای دیگر نیستیم و اگر در بخش تحقیقات علمی و پژوهشی پول خرج نکنیم از قافله علمی و تحقیقاتی عقب می مانیم.

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم گفت: تا سال ۲۰۰۶ یک رکود و غفلت دیده می شود اما از آن سال به بعد وضعیت خروجی مقالات دانشگاه علوم پزشکی قزوین خوب بوده و در شرایط سخت بهتر شده اید.

آخوندزاده افزود: ارائه ۱۸۱۱ مقاله و ۱۳۱۳۷ استنادات با وجود ۲۸۵ هیئت علمی که ۱۰۴ نفر آنها خاموش بودند و مقاله علمی نداشتند که نسبت مقاله به هیئت علمی ۸۶ صدم درصد و زیر یک است که نشان می دهد در کیفیت مقالات علمی ضعیف هستید.  

قزوین در اخلاق پژوهشی وضعیت خوبی دارد

وی اظهارداشت: قزوین در تعداد مقالات رتبه ۲۸ کشوری، در فنآوری رتبه ۱۲ و در اخلاق پژوهشی وضعیت بسیار خوبی دارد.
 

کد خبر 4787597

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قزوین استارت آپ بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی هفته بسیج بسیج ایلام گرگان راهپیمایی قزوین بیرجند خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی شهرکرد مشهد تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۸۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در دانشگاه‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

حامد حسن پور، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه از برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی خبر داد و گفت: این آزمون پس از برگزاری دوره‌های آموزشی با هدف ارتقای سطح علمی و رقابت سالم بین دانشجویان کلیه‌ی رشته‌های آموزشی و تحصیلی دانشگاه‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به‌طور همزمان برگزار شد.

وی بیان کرد: آزمون غربالگری درون دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴ در ۵ حیطه مدیریت نظام سلامت، همگرایی علوم پایه، هنر و سلامت، استدلال بالینی و آموزش پزشکی در ۱۰ کلان منطقه آمایش و بیش از ۱۰۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی متولی رشته‌های علوم پزشکی برگزار شد.

حسن پور تاکید کرد: این آزمون با همکاری معاونت محترم علوم پزشکی دانشگاه، دفاتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی و دفاتر EDC و EDO در واحد‌ها برگزار گردید. براساس آمار اعلامی از سوی واحد‌ها این دوره با افزایش حدود ۳۰ درصدی متقاضیان نسبت به دوره قبل مورد استقبال پرشور دانشجویان قرار گرفته است. نتایج این آزمون بر اساس سهمیه تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ۱۸ اردیبهشت اعلام خواهد شد.

دانشجویان برگزیدگان و راهیافتگان بعنوان نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله اول آزمون غربالگری متمرکز وازت بهداشت (مرحله اول آزمون انفرادی) براساس تقویم زمان بندی اعلام شده دبیرخانه المپیاد وزارت بهداشت از ۲۲ الی ۲۴ اردیبهشت می‌بایست به سایت مرکز سنجش آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت جهت ثبت نام مراجعه کنند.

وی همچنین افزود جهت حضور هرچه بهتر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مرحله اول آزمون غربالگری برای راه‌یافتگان با برنامه‌ریزی صورت گرفته دوره‌های توان‌افزایی و آموزشی متناسب با حیطه‌ها برگزار خواهد شد.

مرحله اول آزمون غربالگری متمرکز در تاریخ ۲۴ خرداد برگزار خواهد شد. گفتنی است وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور تشویق و ترغیب دانشجویان دانشگاه‌های کشور به مطالعه، تحقیق و ایجاد فرصت‌های مناسب علمی و شناسایی استعداد‌های برتر حوزه پزشکی هر ساله المپیاد علمی دانشجویی کشور را برگزار می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان