Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: در آخرین رتبه‌بندی آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، علوم پزشکی شهید صدوقی رتبه هشتم را بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرد.

دکتر «امیر هوشنگ مهرپرور» با بیان این‌که دانشگاه علوم پزشکی یزد با ۴۲۱ عضو هیات علمی و بیش از پنج هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف و ۶۰ دانشجو اتباع در حوزه آموزش فعالیت می‌کند، اظهار کرد: مراکز برگزاری آزمون‌های الکترونیک در دانشکده‌ها با ظرفیت حدود ۳۰۰ نفر راه‌اندازی شده و بسیاری از آزمون‌ها درون دانشگاهی و کشوری در مراکز ذکرشده انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی‌ افزود: در آخرین رتبه‌بندی آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور (طرح راد)، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد رتبه هشتم را بین کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده است. 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: دانشگاه علوم پزشکی در مقاطع دکتری حرفه‌ای، کارشناسی ارشد، دستیاری پزشکی، دکتری تخصصی پژوهشی، دکتری تخصصی آموزشی، فلوشیپ، فوق تخصص، کاردانی، کارشناسی، دستیاری دندانپزشکی و mph، دانشجو می‌پذیرد.

مهرپرور تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در تمامی رشته‌های تخصص دندانپزشکی و اکثر رشته‌های تخصص پزشکی دستیار تخصصی تربیت می‌کند.

این مسئول تاکید کرد: در دو سال گذشته با پذیرش دستیار فوق تخصصی در سه رشته نوزادان، روماتولوژی و غدد بزرگسالان در این دانشگاه موافقت شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدای یزد، مهرپرور در پایان خاطرنشان کرد: بیش از ۲۳ درصد از دانشجویان دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: يزد دانشگاه علوم پزشکی یزد رتبه بندي استانی علمی و آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور دانشگاه علوم پزشکی یزد آموزشی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد